Abans que res donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, esperem poder-vos ajudar.

Ens presentem: sóm Grallers d'Igualada, un grup de grallers creat, format i consolidat a la ciutat d'Igualada, per bé que bona part dels nostres components provenen de poblacions veïnes (l'Espelt, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt i La Pobla).

Ens podem definir com un grup de gralles i tabals polivalent, alegre i compromès.
-Polivalent perquè podem actuar acompanyant qualsevol element festiu: dracs, diables, gegants, capgrossos… amb músiques que de ben segur s'adaptaran a la figura. Però també podem actuar sols, i és que amb ben poca cosa ens fem la festa.
-Alegre perquè ho fem per disfrutar, per divertir-nos i divertir, ens agrada veure com la gent segueix els nostres ritmes, com canta els nostres temes, com fan ballar la canalla. Creiem que tant important és transmetre com sonar.
-Compromès perquè creiem en el què fem, creiem en la cultura i la tradició catalana, en el que significa els sò de la gralla i el tabal. Sempre units a la nostra terra.

Toquem peces tradicionals de la cultura de la gralla a dues o tres veus amb adaptacions de varis mestres (Joan Cuscó, Jordi Marcè…), i transcripcions de temes actuals. Toquem també balls de figures concretes com per exemple el Ball dels Gegants d'Igualada, el Ball de la Víbria d'Igualada o el Ball de Faixes de Sant Martí de Tous.

Per qualsevol cosa que us puguem ajudar, ens teniu a la vostra disposició.